Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • U20 Natio lijdt gevoelige nederlaag

U20 Natio lijdt gevoelige nederlaag

05/11/2018 20:17 - Marciano Millerson

De U20-selectie verloor maandag met 1-2 van Puerto Rico.

De U20-selectie verloor maandag met 1-2 van Puerto Rico.  

PARAMARIBO - De U20-voetbalselectie heeft maandag een gevoelige nederlaag geleden tegen Puerto Rico. Suriname stond geruime tijd voor met 1-0 dankzij een doelpunt van Ayad Godliep, maar de ploeg verloor in blessuretijd: 1-2.

Het nationale team liet de kans liggen om zijn derde opeenvolgende ontmoeting in het Concacaf U20-kampioenschap te winnen. De Surinaamse spelers werkten een sterke eerste helft af, maar lieten veel goede scoringskansen liggen.

Puerto Rico kwam sterk opzetten na de rust en forceerde fouten in de defensie van Suriname. Toch hield het team heel lang stand, maar met nog zestien minuten te gaan maakten de Puertoricanen gelijk. Tegen het einde van de drie minuten blessuretijd, kwam de fatale slag. Jayden Servania scoorde beide tegendoelpunten.

Het pad naar de volgende ronde wordt door deze nederlaag moeilijker voor Suriname. Het team moet in de groepsfase nog spelen tegen Trinidad en Tobago (woensdagavond) en gastland Verenigde Staten (vrijdagavond). Suriname blijft op zes punten uit drie wedstrijden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina