Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vrouw overleden na aanrijding vrachtwagen

Vrouw dodelijk aangereden door vrachtwagen

22/10/2018 21:48

Vrouw dodelijk aangereden door vrachtwagen

Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De 68-jarige voetgangster Soek Li Jie is maandag dodelijk aangereden door een vrachtwagen aan de Klipstenenstraat. Dat gebeurde toen zij de straat overstak. De 37-jarige chauffeur van de vrachtwagen gaf aan dat hij de vrouw niet op tijd had gezien, aldus de politie maandag op haar website.

Het voorlopig onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de vrachtwagenbestuurder R.P. over de Klipstenenstraat reed. Hij kwam vanuit de de Henck Arronstraat en ging in de richting van de Keizerstraat. Ter hoogte van de voormalige handelszaak Fernandes Groene Gevel reed hij de vrouw aan die de weg overstak.

Het geldige rijbewijs van de truckchauffeur is ingevorderd en hij is ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Soek Li Jie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van deze voetgangster stijgt de verkeersbarometer landelijk naar 62.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina