Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bromfietser overleden na aanrijding

Bromfietser overleden na aanrijding

21/10/2018 16:09

Bromfietser overleden na aanrijding

 

PARAMARIBO - De 32-jarige bromfietser Sercinio Vrede is zondagochtend overleden na een aanrijding tussen twee bromfietsers. Het ongeluk vond plaats op Brownsweg ter hoogte van het dorp Wakibasoe-3, meldt de afdeling voorlichting van de politie.

Toen de politie van Brownsweg bij het centrum arriveerde, trof zij het lijk van de 32-jarige bromfietser Sercinio Vrede aan. Ook de 14-jarige bromfietser A.F. was ter plekke. Hij heeft onder andere een armfractuur opgelopen en was moeilijk aanspreekbaar. Inmiddels is hij ter verpleging opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het is voor de politie vooralsnog onduidelijk hoe de aanrijding plaatsvond. De bromfietsen van Vrede en A.F. zijn van de straat gehaald en verstopt in het dorp Wakibasoe-3. Niemand weet wie dat heeft gedaan. Evenmin is bekend wie de gewonden overgebracht hebben naar het medisch centrum.

Ongeveer een jaar geleden is een bromfietser, ter hoogte van het dorp Wakibasoe-1, onder een auto terechtgekomen en overleden. Naderhand bleek dat hij een illegale racewedstrijd op de weg hield met een andere bromfietser. De man kwam op een gegeven moment te vallen op de weg en werd overreden door een passerende autobestuurder. Ook toen was de bromfiets van de weg gehaald en in het dorp bewaard.

Door de verandering van de wegsituatie na een aanrijding en/of het wegmaken van sporen na een aanrijding wil men het politieonderzoek waarschijnlijk dwarsbomen. Met dit ongeval is de landelijke verkeersbaronmeter gestegen naar 61.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina