Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vijftienjarige overleden na aanrijding

Vijftienjarige overleden na aanrijding

17/10/2018 21:53

Vijftienjarige overleden na aanrijding

Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De vijftienjarige Fernando Schattevo is woensdagmiddag overleden aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van km 35, nadat hij was aangereden door een wagen.

Fernando was bezig de straat over te steken toen hij werd aangereden door een auto van het merk Toyota Ipsum die met een hoge snelheid vanuit Stolkertsijver reed richting Richelieu. Het voertuig kwam iets meer dan 200 meter verder tot stilstand.

De wagen en het lichaam van Fernando zijn in beslag genomen door de politie. Het is niet bekend of de bestuurder over een geldig rijbewijs beschikt en of hij onder invloed van alcohol was. De politie van Richelieu heeft de zaak in onderzoek. Met dit ongeval is de landelijke verkeersbaronmeter gestegen naar 59.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina