Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vier doden bij aanrijding Larecoweg

Vier doden bij aanrijding Larecoweg

17/10/2018 16:31

Vier doden bij aanrijding Larecoweg

 

PARAMARIBO - Vier personen zijn woensdag omgekomen bij een aanrijding tussen een pick-up en een vrachtwagen. Het vekeersongeval vond plaats aan de Larecoweg in het district Saramacca. De slachtoffers waren op slag dood, meldt de afdeling voorlichting van de politie.

De politie van het ressort Saramacca kreeg omstreeks kwart over twee in de middag de melding van de zware aanrijding en deed gelijk de locatie aan. De pick-up met de vier inzittenden werd in de trens langs de weg aangetroffen. De levenloze lichamen zijn met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald. De persoonsgegevens van de overledenen zijn nog niet bekend.

Voorlopig onderzoek wees uit dat de voertuigen in tegengestelde richting over de Larecoweg reden. Nabij de rotonde die naar Groningen leidt, verloor de vrachtwagenbestuurder om onbekende redenen de controle over het stuur. Hij kwam op de rijhelft van zijn tegenligger met de zware aanrijding tot gevolg.

De ontzielde lichamen zijn na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De vrachtwagenbestuurder is afgevoerd naar het politiebureau. De politie van Saramacca is belast met het onderzoek. De verkeersbarometer is landelijk gestegen naar 58.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina