Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Politie Regio West zal ruim 10.000 boetes innen

Politie Regio West zal ruim 10.000 verkeersboetes innen

14/09/2018 00:00 - Beta Debidien

De politie van Regio-West  bezig met verkeerscontrole

De politie van Regio-West bezig met verkeerscontrole Foto: Beta Debidien  

NIEUW-NICKERIE - De politie van Regio-West is gestart met een campagne om tienduizend verkeersvonnissen te executeren. “Het gaat om ruim tienduizend gevonniste verkeersovertreders in de districten Nickerie, Coronie en Saramacca”, zegt Ulrich Tjin Liep Shie, waarnemend regio commandant.

Volgens hem zullen de gevonniste verkeersovertreders in de komende periode tot 31 december 2018 opgeroepen of opgespoord worden om te voldoen aan de door de rechter opgelegde strafeis, hetzij een geldboete of vervangende hechtenis. "De boetes variëren van SRD 75 of drie dagen hechtenis tot SRD 1.750 of zes weken hechtenis." Er zijn sinds 1 september vijfhonderd sommaties uitgereikt.

De waarnemend regiocommandant denkt een bedrag van tussen de SRD 1 en 2 miljoen op de speciale rekening van de PG te kunnen storten aan het einde van de campagne. De politie heeft in de vakantieperiode de snelheidscontrole opgevoerd om de veiligheid in Regio-West te garanderen. "We hebben meer snelheidsmeters laten halen uit de stad, zodat wij ons werk zonder enige stagnatie kunnen doen in alle ressorten van de districten."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina