Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Mininster Stef Blok biedt verontschuldigingen aan

Mininster Stef Blok biedt verontschuldigingen aan

13/09/2018 16:53

De Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok.

De Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok. Foto: Balkaneu.com  

PARAMARIBO - Het ministerie van Buitenlandse Zaken van Nederland heeft in een nota intrekking van de gedane uitspraken door minister Stef Blok bevestigd en verontschuldigingen aan de Surinaamse bevolking in Suriname en in diaspora aangeboden. Er kan worden vastgesteld dat de Surinaamse regering de zaak als zijnde afgehandeld beschouwt meldt het NII.

De hoogste prioriteit voor de regering is het vrijgeven van de vastgehouden geldzending van de Centrale Bank van Suriname. Deze aangelegenheid zal bij elke eventuele toekomstige bespreking met vertegenwoordigers van de Nederlandse regering besproken worden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina