Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Skittz & Kimonomandem doen samenwerking

Skittz & Kimonomandem doen samenwerking

12/09/2018 20:54 - Shanavon Arsomedjo

Skittz en Kimonomandem

Skittz en Kimonomandem Foto: Collectie Skittz  

PARAMARIBO - De artiesten Kimonomandem & Skittz bezingen hoe het aanvoelt om jouw liefde, tijd en aandacht aan iemand te geven, die dat niet beantwoord. Het is een nieuwe single ‘Scheur’ die de artiesten hebben opgenomen terwijl Kimonomanden op bezoek is in Suriname.

Alhoewel hij nog een opkomende Nederlandse artiest is, kent Skittz enkele nummers van Kimonomandem. Die maakten hem nieuwsgierig naar een samenwerking met hem. Toen de twee elkaar tegenkwamen in de studio van Music Steroidz, zijn zij meteen aan de slag gegaan. "De samenwerking was goed. We hadden een goede klik, waardoor het maken van het nummer als de videoclip binnen korte tijd heeft geschied."

Zij hebben bewust ervoor gekozen om funkinvloeden mee te nemen in het nummer. "In Suriname heeft haast niemand een nummer opgenomen met zo een feel, dus wilden wij wel een van de eersten zijn." Het is niet echt een genre dat hier bekend is. Het nummer is gemaakt met het oog op de Europese markt. "Het is niet het doel om hier in Suriname op de hitlijsten te staan, maar als het wat wordt in Suriname, gaan wij het naturlijk geweldig vinden." De artiesten sluiten een toekomstige samenwerking niet uit. "Maar je weet maar nooit wat de toekomst met zich meebrengt", aldus Skittz.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina