Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kawinazanger Sjako steekt partner neer

Kawinazanger Sjako steekt partner neer

07/09/2018 08:18 - Shanavon Arsomedjo

Kawinazanger steekt partner neer

 

PARAMARIBO - De bekende kawinazanger ‘Sjako’ heeft dinsdag zijn partner neergestoken. Hij bracht de vrouw meerdere messteken toe. Daardoor raakten haar nieren en darmen beschadigd en verloor zij veel bloed. Het incident heeft zich in Nederland voorgedaan. De vrouw is opgenomen in het ziekenhuis en verkeert in kritieke toestand. Eerder berichtten dWT en dWT Online dat de vrouw is overleden, maar uit nader verkregen informatie blijkt dat onjuist te zijn.

Naar verluidt werd Sjako tien jaar geleden door de vrouw naar Nederland gehaald om bij haar te wonen. De twee hadden een knipperlichtrelatie. Het slachtoffer heeft gewerkt voor Laurens Thuiszorg in Rotterdam. Op de dag waarop het voorval plaatsvond, kwam de man van een optreden. Volgens een collega-muzikant was hij tijdens het optreden opvallend rustig. Eenmaal thuis ging hij over tot zijn daad.

De zus van de vrouw zegt dat zij gegil vanuit het appartement hoorde. Zij rende naar boven, waarna het lukte Sjako naar beneden te trekken. Omdat het donker was, kon zij alleen bewegingen zien. Pas toen zij weer naar boven liep, zag zij wat voor bloedbad Sjako had aangericht.

Sjako is inmiddels door de politie aangehouden en in verzekering gesteld. Wat hem ertoe dreef de vrouw te steken, is nog niet bekend. De zanger heeft in de jaren negentig naam gemaakt als voorzanger van Bose Krioro. In Nederland heeft hij gezongen voor onder meer Draiston, La Bose en Combinatie-16. Op sociale media is met ontsteltenis gereageerd op de brute steekpartij.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen