Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dodelijke aanrijding aan de Winston Churchillweg

Dodelijke aanrijding aan de Winston Churchillweg

03/09/2018 18:24 - Van onze redactie

Dodelijke aanrijding aan de Winston Churchillweg

Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De 44-jarige bromfietser Ronald M. is maandagmiddag overleden na een aanrijding aan de Sir Winston Churchillweg. De redactie verneemt dat het slachtoffer na een aanrijding met een bus, vervolgens tegen een truck botste die uit de tegenovergestelde richting kwam. De man liet ter plekke het leven.

De bus die vanuit de Ramnarain Oemrawweg kwam verleende geen voorrang aan de bromfietser die over de Sir Winston Churchillweg reed richting Cacaoweg. Het ontzielde lichaam is door de politie in beslag genomen.

De bus en bromfiets zijn in verband met het onderzoek eveneens door de politie in beslag genomen. Ook zijn beide chauffeurs naar het politiebureau gebracht voor verhoor. De politie van Livorno heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina