Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • He Made A Way, unieke gospeltoneelavond

He Made A Way, unieke gospeltoneelavond

30/08/2018 13:08 - Tascha Samuel

Het team dat het toneelstuk 'He Made a Way' zal opvoeren.

Het team dat het toneelstuk 'He Made a Way' zal opvoeren. Foto: Coll. Hitzert  

PARAMARIBO - De bekende gospelzangeres Peggy ‘Prinses Succes’ Hitzert gaat een grote uitdaging aan. Ze organiseert met haar team een gospeltoneelavond met als thema ‘He Made a Way’. “Ik heb nagedacht over hoe ik op een andere manier het Evangelie van Jezus Christus aan mensen kan brengen. Ik weet dat ik talent hebben en je talent moet je gebruiken ter eer en glorie van GFod. En ik wilde het Evangelie op een andere manier presenteren en daarom heb ik gekozen voor een toneelstuk”, legt Hitzert uit.

Donderdag om zeven uur 's avonds vind het toneelspektakel plaats in de Anthony Nesty Sporthal.  "In het stuk zien we ook hoe het komt dat de vader zo is. Soms nemen we mensen kwalijk maar vaak genoeg zijn ze zelf in hun jeugd misvormd door wat zij hebben gezien en ze weten dan niet anders. We zien verder dat de oma blijft bidden en geloven dat God zal ingrijpen in het leven van haar dochter. En op een heel ongewone manier gebeurd dat ook en verandert het leven van dit gezin", vertelt Hitzert.

Het stuk wordt opgevoerd door zes personen  die gekozen zijn uit verschillende gemeenten, te weten Hitzert zelf en haar echtgenoot Royson, Ivan Pique, Deborah  Martin, Mirella Nijman en Byenvenudo Burgzorg. Het avondvullende programma bestaat uit zang  door Giorra Sempai- Ajawna, Natalie Mossel, Epee en the Level Crew, Ronel van der Stede  en dans door L A Mime. Het stuk heeft  Hitzert  zelf geschreven. Ze heeft daarvoor enigszins geput uit haar persoonlijk leven en dat wat zij om zich heen ziet gebeuren.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina