Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dode bij verkeersongeval Saramacca

Dode bij verkeersongeval Saramacca

29/08/2018 11:08 - Van onze redactie

Dode bij verkeersongeval Saramacca

 

GRONINGEN - De 29-jarige Jayant Ardjoen is dinsdagavond om het leven gekomen bij een verkeersongeval aan de Misgunstweg in Groningen, Saramacca. Twee mede-inzittenden waren na het ongeval spoorloos.

Het voertuig dat Jayant bestuurde, kwam tegen een mast van Telesur en sloeg over de kop. Het vermoeden bestaat dat de chauffeur, die niet in het bezit is van een rijbewijs, met een hoge snelheid reed.

De brandweer moest eraan te pas komen voor de nodige assistentie. Voor de aankomst van de ambulance bleek dat Ardjoen geen teken van leven vertoonde. De politie trof drie whiskyflessen aan in het voertuig: twee lege en één met inhoud.

Het lichaam van de chauffeur is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie vrijgegeven aan de familie. De politie van Groningen heeft de zaak in verder onderzoek. De verkeersveiligheidsmaand telt nu vijf verkeersdoden, terwijl de verkeersbarometer over 2018 naar 47 is gestegen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina