Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Emanuel Sanvisi gaat weer volop muziek maken

Emanuel Sanvisi gaat weer volop muziek maken

22/08/2018 21:27 - Van onze redactie

Emanuel Sanvisi gaat weer volop muziek maken

 

PARAMARIBO - De jonge gospelartiest Emanuel Sanvisi, bekend om de hit ‘Beter’, gaat na een tijdje stil te zijn geweest weer aan de slag met muziekmaken. Dit laat hij dWT weten. “Het is vanaf nu non-stop muziek tot ik mijn nieuw album in 2019 drop.”

Sanvisi lanceerde vorige week zijn tweede single 'Gaan' voor het jaar. "Laat het je inspireren om te blijven 'Gaan' voor al de doelen die je voor ogen hebt. Be inspired!", stelt hij. "Ik heb een aantal singles en vond deze leuk om mijn muzikale diversiteit te tonen en inhoudelijk is het gewoon dingen die ik heb meegemaakt", vult hij aan.

Dit jaar kunnen we nog zeker drie tot vier songs van de gospelartiest verwachten. Emanuel Sanvisie zegt een zekere groei, vooral op creatief gebied, in de muziekscene te hebben gemerkt. "Er moet nog volgens hem veel gedaan worden met de mixing en mastering van de lokale producties. De eerste song van 2018 van Sanvisi heet 'Geloof in de liefde'

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina