Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tweede 'gospel-drumcamp' in aantocht

Tweede 'gospel-drumcamp' in aantocht

17/08/2018 21:53 - Van onze redactie

Drumcoach Dwayne Weltevreden verzorgt sinds 2016 drumlessen en heeft als slagwerker aan diverse projecten meegedaan in Suriname, op Bonaire en Curaçao.

Drumcoach Dwayne Weltevreden verzorgt sinds 2016 drumlessen en heeft als slagwerker aan diverse projecten meegedaan in Suriname, op Bonaire en Curaçao. Foto: Facebook / Dwayne Weltevreden  

PARAMARIBO - META Drumschool organiseert op 25 augustus en 1 september een tweedaagse 'gospel-drumcamp'. Deze training is bestemd voor drummers die hun vaardigheden willen aanscherpen en hun spel naar een hoger niveau willen brengen, vertelt drumcoach Dwayne Weltevreden tegen dWT.

"Ik vind het erg fijn om het beetje kennis dat ik heb te mogen delen met andere drummers. Er is zoveel talent en ik voel me vereerd dat deze gelegenheid er is, zodat we als drummer samen kunnen studeren", meent hij. Secundair is dit kamp ook bedoeld om drummers te interesseren voor het volgen van reguliere lessen bij META. De lessen worden verzorgd door drumcoach Dwayne Weltevreden.

Het is de tweede keer dat de drumschool een 'gospel-drumcamp' organiseert. Het idee komt van Gregory Kranenburg, oprichter van de school en het is de bedoeling dat dit jaarlijks wordt georganiseerd. De deelnemers zullen werken aan de zit- en stokhouding, hand- en voettechniek en veelgebruikte slagcombinaties. Weltevreden bespeelt de drums reeds 18 jaar en is enkele jaren student geweest bij META drumschool. Nu is hij als assistent- drumdocent verbonden aan de school.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina