Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Schoolsportdagen in Para

'Sport- en Jeugdzaken staat garant voor sportbeleid'

12/08/2018 13:21

Kenneth Jaliens, onderdirecteur Recreatie en Sport, bij het startsein van de schoolsportdagen.

Kenneth Jaliens, onderdirecteur Recreatie en Sport, bij het startsein van de schoolsportdagen. Foto: NII  

PARAMARIBO - Het ministerie Sport-en Jeugdzaken staat garant voor het ontwikkelen, implementeren en coördineren van het sportbeleid. Vanuit het directoraat Sportzaken wordt er daar doelgericht invulling aangegeven. Dit zei Kenneth Jaliens, onderdirecteur Recreatie en Sport van het ministerie bij het startsein van de schoolsportdagen in het André Brahim Stadion te Onverdacht te Para, meldt het NII zondag

Om de doelstellingen te kunnen bewerkstelligen is volgens Jaliens de ondersteuning van partners, zoals sport- en jeugdorganisaties nodig. Het ministerie juicht daarom het initiatief van de schoolsportdag toe en is van plan om de samenwerking uit te diepen en er structuur in te brengen. Jaliens gaf verder aan dat het ministerie ervan overtuigd is dat er talenten ontdekt worden die verder ontwikkeld moeten worden.

De onderdirecteur Recreatie en Sport vertegenwoordigde minister Lalinie Gopal van Sport- en Jeugdzaken. De schoolsportdagen zijn georganiseerd door de commissie Schoolsportdag 2018 bestaande uit Para Sportbond en de afdeling van het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken in Para. Het ministerie zorgde voor het nodige sportmateriaal.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen