Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tweede activiteit Readytex 50 jaar

Tweede activiteit Readytex 50 jaar

10/08/2018 18:03

Tweede activiteit Readytex 50 jaar

Foto: Readytex  

PARAMARIBO - In het kader van 50 jaar Readytex zal op zaterdag 11 augustus het feestprogramma worden voortgezet. De aftrap van het programma werd op 30 juni jongstleden gegeven met een Apinti-estafette in verband met de Keti Koti-viering. Nu staat de tweede activiteit voor de deur, een feestelijke ontmoeting van Inheemse en Javaanse muziekformaties.

Deze tweede activiteit vindt plaats ter gelegenheid van de viering van de Dag der Inheemsen en die ter herdenking van de Javaanse immigratie. Voorbijgangers en klanten van Readytex kunnen zaterdag van 10:30 tot 13:00 uur meegenieten van optredens van de Inheemse zang- en dansgroep Paremuru, de Inheemse band Sambura Maestro en het Dura Watjana Angklung-orkest. Het wordt een prachtige muzikale ontmoeting.

Vanaf de opening op 15 oktober 1968 als een schoenengroothandel, groeide Readytex geleidelijk uit tot een winkel met kleding en textiel en uiteindelijk naar de grote winkelzaak met de vijf subdivisies zoals we die nu kennen: Readytex casual wear, Readytex baby, Readytex specials, Readytex crafts & souvenirs en Readytex Art Gallery.

Readytex is anno 2018 een vaste trekpleister in de Surinaamse binnenstad en de meeste Surinamers en ook een groot aantal terugkerende toeristen zijn goed bekend met de winkel. De derde grote activiteit zal gehouden worden op de verjaardag zelf. De exacte tijd en details van deze activiteit worden ruim op tijd bekendgemaakt.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina