Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Volleybal: Suriname aast op Caribische titel

Suriname aast op Caribische volleybaltitel

10/08/2018 16:47 - John Zaalman

Keven Sporkslede (l) blokt de smash van Mueze Luitjes tijdens de training van de nationale selectie.

Keven Sporkslede (l) blokt de smash van Mueze Luitjes tijdens de training van de nationale selectie. Foto: John Zaalman  

PARAMARIBO - Volleyballer Casey Foe A Man is aan de vooravond van de Caribbean Cup voor mannen in Suriname duidelijk over de verwachtingen. "Suriname mag verwachten dat het team alles op alles gaat zetten om het kampioenschap binnen te halen", zegt de aanvoerder. Ook sub-aanvoerder Keven Sporkslede gaat voor niets anders dan winst.

Suriname bijt de spits zaterdagmiddag om twaalf uur in de Ismay van Wilgen Sporthal af tegen Haïti. De opening stond aanvankelijk voor de avonduren gepland, maar door het jaarlijks terugkerend Interbankentoernooi is de locatie in de avond niet beschikbaar. Titelverdediger Trinidad en Tobago, runner-up Barbados en de Bahama's zijn de andere participerende landen.

Intussen heeft een wisseling van de wacht plaatsgevonden. Roberto Joval heeft de post van teammanager overgenomen van Lionel Blokland, die heeft bedankt. Geselecteerden:  Casey Foe A Man; Kevin Lo Fo Wong (setters); Furgill Ong A Fat; Gino Naarden; Keven Sporkslede; David Pinas (outside hitters); Marc Flu; Emanuel Baumgard; Adiante Akiemboto (centerplayers); Antoine Vliet; Zefanio Breinburg (opposites); Dion Brunings (libero).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina