Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Blindencentrum brengt jubileumboek uit

Blindencentrum brengt jubileumboek uit

10/08/2018 21:47

Blindencentrum brengt jubileumboek uit

 

PARAMARIBO - De Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden in Suriname (NSBS), meer bekend als het Blindencentrum, brengt later deze maand een jubileumboek uit, meldt Radio 10 vrijdag in haar nieuwsuitzending.

De stichting bestond op 13 februari 2017 precies 50 jaar en wil met de presentatie van haar jubileumboek de gemeenschap informeren over de activiteiten van het Blindencentrum. "Aan bod komen onder meer de ontstaansgeschiedenis en de sociaal-maatschappelijke rol die de stichting vervult binnen de samenleving", benadrukt NSBS-directeur Natasia Hanenberg-Agard.

Het jubileumboek is volgens de NBSS-directeur een hele mooie uitgave geworden. "We hebben gepland om het op 24 augustus te presenteren aan het volk. Sandra Smit, een van onze bestuursleden, heeft eraan gewerkt. Mensen die aan de wieg hebben gestaan van het centrum, oud-bestuursleden en personeelsleden hebben ook een bijdrage geleverd."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina