Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ook De Arend-duo naar Exposure Camp

Ook De Arend-duo naar Exposure Camp

09/08/2018 21:47 - Terence Oosterwolde

Ook De Arend-duo naar Exposure Camp

Chayf Elburg wil deze kans met beide handen aangrijpen. Foto: Terence Oosterwolde  

PARAMARIBO - Met het De Arend-duo Chayf Elburg/Emile La Rose erbij heeft Suriname zeven spelers die participeren in het Caribbean Hoops Exposure Camp. Van vrijdag tot en met zondag kunnen ze proberen scouts zodanig te imponeren dat ze in aanmerking komen voor scholarships in de VS.

Voor La Rose, 20, wordt het zijn eerste deelname. "Ik heb wel eerder erover gehoord maar heb nooit de gelegenheid gekregen om mee te doen", zegt de guard. "Ik heb me niet echt kunnen voorbereiden, want ik had maar twee weken. Ik heb wel zelf getraind en ben ook naar de gym geweest dus als ik me gewoon inzet denk ik wel dat ik het kan halen", zegt hij optimistisch.

Zijn tweemans Elburg, wiens oudere broer Xavier in 2016 aan het kamp meedeed, zegt hard zijn best te zullen doen en zijn beste beentje voor te zetten, "want niets komt vanzelf", beseft de twintigjarige. Elburg zegt zich "normaal" te hebben voorbereid. Hij trainde onder meer vroeg 's morgens in de CPI-hal. "Ik ga voor een scholarship. Dat is mijn doel."

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina