Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • On Stage presenteert 'Jungle Book'

On Stage presenteert dansproductie Jungle Book

09/08/2018 20:28 - Tascha Samuel

Een moment uit het dansspektakel 'Jungle Book'.

Een moment uit het dansspektakel 'Jungle Book'. Foto: Ben Ong  

PARAMARIBO - 'Jungle Book’ is een fantastisch dansspektakel dat vrijdag in première gaat bij theater On Stage. De show is na een jaar lang werken neergezet door dansgroep Mytsikalz, Hi There Productions en ISH. Dietrich Pott vertolkt de rol van de tijger Sher Khan die graag Mowgli wil opeten terwijl Carl Refos en Anthonio Etnel, twee geweldige dansers, in de huid kruipen van respectievelijk Baloe de beer en Bagheera de panter.

Sprankelende muziek geproduceerd door dj Irie en de percussionist Takhai Mohamed maken het geheel compleet. Het prachtige decor en een uur vol spanning, actie, geweldige dans en mooie kostuums zorgen ervoor dat het een sensationele show wordt. Op een scherm worden er beelden geprojecteerd die het publiek het gevoel geven dat zij in het bos vertoeft.

De rol van het mensenkind Mowgli dat in het bos wordt achtergelaten door zijn moeder en wordt opgevangen door de vrolijke beer Baloe en de strenge panter Bagheera, wordt heel creatief neergezet. Allerlei dieren komen langs tijdens de show; van de imposante olifant tot vrolijke apen, huilende wolven en de sluwe slang Kaa met zijn hypnotiserende blik. De show speelt vrijdag, zaterdag en zondag in On Stage. Kinderen en volwassenen die de generale mochten meemaken waren zeer onder de indruk van het dansspektakel.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina