Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • VHP start ‘meet the people’ campagne in Nickerie

VHP start ‘meet the people’ campagne in Nickerie

07/08/2018 00:07 - Beta Debidien

Sakrie Marsidih verwelkomt leden van de VHP te Sidoredjo. Partijvoorzitter Chan Santokhi heeft tegen de bewoner ers van de buurt gezegd dat de VHP komt met de boodschap van hoop en liefde.

Sakrie Marsidih verwelkomt leden van de VHP te Sidoredjo. Partijvoorzitter Chan Santokhi heeft tegen de bewoner ers van de buurt gezegd dat de VHP komt met de boodschap van hoop en liefde. Foto: Beta Debidien  

NIEUW-NICKERIE - De VHP is vrijdag gestart met een ‘meet thepeople’ campagne in Nickerie. Partijvoorzitter Chandrikapersad Santokhi heeft het startsein gegeven te Groot Henarpolder en heeft vervolgens de Van Pettenpolder bezocht. Zaterdag was de VHP-delegatie te gast in Sidoredjo en de Oostelijke polders. Volgens de voorzitter is ‘meet thepeople’ de kracht van de VHP. “We doen niet aan campagne met kapitaal, met vlaggenoorlog, met media en geld van het volk zoals de tegenstander het doet; nee we doen het met respect.

Wij gaan naar de mensen toe met de boodschap van hoop en liefde en we leggen ze ook uit wat de problemen zijn en hoe we ze zullen oplossen", zegt Santokhi. Voor de VHP is nu het allerbelangrijkste om van de mensen zelf te horen wat de problemen in hun buurten zijn. Als algemene problemen noemde hij armoede, gezondheidszorg, financiën en coruptie, "maar wij willen weten wat jullie buurtproblemen zijn, want dat gaan wij niet altijd horen". "Wij gaan lopen tot december in alle ressorten, straten en alle huizen aandoen ongeacht wie de mensen zijn, met de boodschap van hoop en liefde. "Zij die geen boodschap willen, worden netjes gegroet en we zijn helemaal niet opdringerig."

In de tweede ronde, volgend jaar, gaat de VHP weer bij de mensen langs. In januari bestaat de partij zeventig jaar en volgens de voorzitter zal daar de kracht getoond worden van de nieuwe VHP en de toekomstige regering. "We beginnen nu al te mobiliseren en uit te leggen aan het volk dat er nog hoop is om uit de vele problemen in het land te geraken". Het volk heeft de kracht en macht om alle problemen op te lossen "en dat is de bewustwording die wij brengen naar de mensen toe. Als de tegenstander een pakket voor u brengt, neemt het, maar u heeft de kracht en macht om verandering te helpen brengen in de huidige situatie in het land."

Sakrie Marsidih heeft de VHP gewezen op de vele problemen van zijn buurt, Sidoredjo. Hij hoopt dat er verandering zal optreden in het land wanneer de VHP de regeermacht overneemt in 2020. Zaterdag heeft de partijvoorzitter bij de opening van een infocentrum aan de Vuurtorenweg de menigte toegesproken en later in de avond werd een wedstrijd voor autogeluidsinstallaties georganiseerd in het partijgebouw.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina