Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Accudieven slaan toe bij Suripop

Suripop-gangers slachtoffer accudieven

05/08/2018 09:32 - Merredith Bruce

Suripop-gangers slachtoffer accudieven

 

PARAMARIBO - Voor enkele bezoekers van het Suripop-festival in NIS is de avond niet zo mooi geëindigd. Uit zeker zeven auto's die in de Dr. Ir. H.S. Adhinstraat (niet ver van NIS) geparkeerd stonden, is de autobatterij gestolen. De bestuurders konden na de show hun auto niet starten en kwamen toen tot de ontdekking dat hun accu was weggenomen.

"Je denkt: je gaat naar een show, je gaat ontspannen, dan haalt men dit met je uit. Je bent helemaal niet vrij meer", verzucht Marjorie, moedeloos leunend tegen haar voertuig. Ze heeft net als de overige personen sterk het vermoeden dat de jongens die zich voordeden als parkeerwachter hierachter zitten.

Hoewel die beloofd hadden op de voertuigen te zullen letten, ontbrak van hen elk spoor na afloop van de show. De activiteit was heel druk bezocht, waardoor het voor velen een uitdaging was om een parkeerplek te vinden. "Toen ik mijn auto hier ben komen parkeren zag ik ze wel, maar ik heb de gezichten niet onthouden."

Florence daarentegen zegt dat ze de gezichten van de 'parkeerwachters' wel heeft onthouden. Ook zij vermoedt dat die achter de diefstal zitten. "Ik bel nu iemand om een autobatterij voor me te brengen." De voertuigen van Marjorie en Florence stonden dichtbij elkaar. Door aan de autokap te forceren, zijn de dieven hun gang gegaan.

"Te den e nyan na ini dotibaki no wan suma musu sari den", roept een andere vrouw woest. Het is, zegt ze, de tweede keer dat dit haar overkomt. Beweerd werd dat zeker een van de 'parkeerwachters' een oud-bekende is van de politie. Na een telefonische melding arriveerde de politie van Flora al snel op de plek voor onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina