Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ghanese ambassadeur onder indruk van Brokopondo

Ghanese ambassadeur onder indruk van Brokopondo

05/08/2018 17:37

Districtscommissaris Kenya Pansa (midden) met de Ghanese ambassadeur Abena Pukua Adompim Busia en de Braziliaanse ambassadeur Laudemar Gonçalves de Aguiar Neto.

Districtscommissaris Kenya Pansa (midden) met de Ghanese ambassadeur Abena Pukua Adompim Busia en de Braziliaanse ambassadeur Laudemar Gonçalves de Aguiar Neto.  

PARAMARIBO - De ambassadeur van Ghana, Abena Pukua Adompim Busia voelt zich niet alleen thuis in Brokopondo, maar is ook onder de indruk van de schoonheid van dit district. Dit liet ze blijken tijdens haar bezoek aan het district, meldt het NII.

In het dorp Compagniekreek heeft ze zelfs aan het traditioneel gezag gezegd dat zij heel emotioneel is en veel van haar land herkent. De Ghanese ambassadeur staat open voor verdere ontwikkeling van het district, in het bijzonder op het gebied van toerisme en andere economische activiteiten.

Abena Pukua Adompim Busia was tijdens haar bezoek aan Brokopondo in gezelschap van haar Braziliaans ambtsgenoot, Laudemar Gonçalves. Districtscommissaris Kenya Pansa vond het bijzonder dat Busia het district bezocht, één dag nadat zij haar geloofsbrieven aan president Bouterse had aangeboden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen