Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Golden Edition Suripop vol verrassingen

Golden Edition Suripop vol verrassingen

04/08/2018 22:57 - Donovan Mijnals

Golden Edition Suripop vol verrassingen

 

PARAMARIBO - Suripop XX The golden edition is de Suripop wedstrijd van de verrassingen. Waar er van tevoren enkele nummers als favoriet golden, kwamen die tijdens de live optredens nauwelijks tot uiting.

Bij de pauze lijkt in ieder geval het publiek een gedoodverfde top drie 'gekozen' te hebben: Pasensi, Taa Fa en Mi Gowtu van respectievelijk Ornyl Malone, Byciel Watsaam en Harold Gessel. Die liedjes mochten tijdens de live optredens rekenen op ontzettend veel gejuich. De vocalisten deden er alles aan om de wedstrijd naar hun hand te zetten. Zo werd Zippora Windzak, die Kele Kele van Eros Banket zingt, in stijl het podium op gedragen en gaf ze een krachtige stage performance.

Voor de pauze werd ook bekend dat de video van dat lied als beste was gekozen. Het is al een paar jaar dat tijdens de Suripop gala-avond er een prijs voor de beste video wordt uitgereikt. De winnaar van het festival wordt over slechts enkele minuten bekend gemaakt.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina