Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • First lady start met schooltassenproject

First lady start met project schooltassen

03/08/2018 03:27

First lady start met project schooltassen

Foto: NII  

PARAMARIBO - First lady Ingrid Bouterse-Waldring heeft donderdag een aanvang gemaakt met het schooltassenproject. Schoolkinderen van kleuter A, kleuter B en klas 1 in het district Marowijne zijn daarbij voorzien van een schooltas met inhoud. De blijdschap was duidelijk af te lezen van de gezichten van de leerlingen, meldt het NII donderdag in een persbericht.

In Marowijne werden in totaal 632 schooltassen uitgedeeld onder een zestal scholen in Moengo en Albina. Het bureau van de first lady zal in totaal 3.088 schooltassen met benodigdheden verstrekken aan leerlingen. Bouterse-Waldring riep tijdens haar toespraak de kinderen op hun best te blijven doen op school. Degenen die het niet gehaald hebben riep ze op om zich volgend schooljaar extra in te zetten.

De presidentsvrouwe gaf aan nog voor de start van de vakantie dit project te willen afronden. De schooltassen zijn via een schenking ontvangen terwijl het bureau van de first lady heeft gezorgd voor de inhoud. De schoolhoofden hebben aangegeven blij te zijn met de komst van de presidentsvrouwe en de geste die ze heeft gedaan aan de kinderen.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina