Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kinderen van OS Alalapadu verwend

Kinderen van OS Alalapadu verwend

31/07/2018 04:08

Enigszins verlegen maakt een leerling van OS Alalapadu een praatje met first lady Ingrid Bouterse-Waldring.

Enigszins verlegen maakt een leerling van OS Alalapadu een praatje met first lady Ingrid Bouterse-Waldring. Foto: NII  

PARAMARIBO - Een groep schoolkinderen uit het inheemse dorp Alalapadu, in het uiterste zuidwesten van Sipaliwini, heeft maandag een bezoek gebracht aan first lady Ingrid Bouterse-Waldring. In het perscentrum werden ze in de watten gelegd, meldt het NII. De kleintjes ontvingen voor het komende schooljaar een gevulde schooltas, schoolkleding, schoenen, ondergoed en speelgoed.

Daarnaast kregen de kinderen een door Bouterse-Waldring persoonlijk bekostigde fastfoodmaaltijd en een ijsje. De kinderen hadden ook wat meegenomen voor de first lady en gaven haar enkele presentjes. Voor het dorp heeft de presidentsvrouw enkele tuingereedschappen, waaronder een kruiwagen, hark en schoffel gegeven.

De kinderen zijn, dankzij ondersteuning van het Nationaal Leger, vrijdag gearriveerd in Paramaribo. Ze werden door de districtscommissaris Aroepa van het bestuursressort Coeroeni verwelkomd. Ze hebben inmiddels onder meer de Hermitage Mall bezocht, een film in TBL Cinemas bekeken en De Nationale Assemblee bezocht. Dinsdag gaan de pupillen samen met hun begeleiders naar de Paramaribo Zoo. De groep vertrekt komende vrijdag weer naar huis.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen