Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man beschoten bij beroving in Wanica

Man beschoten tijdens beroving in Wanica

12/07/2018 20:49 - Van onze redactie

Man beschoten tijdens beroving in Wanica

Foto: Anthony Janki  

WANICA - Een man is woensdag op donderdagavond tijdens een beroving in zijn woning aan de Denk Vrijweg, een zijstraat van de Welgedacht C Weg, beschoten door onbekende mannen. Het slachtoffer is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Een buurtbewoner vertelt de redactie dat de beroving tegen 3 uur 's nachts moet zijn gebeurd. De buurtbewoner zou net gaan slapen toen hij gestommel hoorde bij de buren. Ook ving hij op dat de verdachten het slachtoffer om zijn sieraden vroegen.

Het slachtoffer heeft zich waarschijnlijk verzet tegen de twee gewapende mannen die daarop in de woningen enkele schoten losten. Er waren twee kogelinslagen in het plafond van de buurtbewoner.

Tijdens de worsteling kreeg het slachtoffer een schotverwonding in zijn bovenbeen. Na de beroving vluchtten de twee mannen met het voertuig van het slachtoffer, dat later onbeheerd werd aangetroffen door de politie.

De gealarmeerde politie schakelde een ambulance in om het slachtoffer naar het ziekenhuis af te voeren. Van de twee verdachten ontbreekt nog elk spoor. De politie van Bureau Nieuwe Grond heeft de zaak in verder onderzoek.       

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina