Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Maranatha geeft 'Popular Concert’

Maranatha geeft 'Popular Concert’

11/07/2018 19:16

Maranatha geeft  'Popular Concert’

Foto: Facebook / Mannenkoor Maranatha  

PARAMARIBO - Het mannenkoor Maranatha geeft op 3 augustus het ‘Maranatha Popular Concert’ in de Congreshal. Het doel van het concert is tweedelig: promotie van de koorzang en fundraising voor de organisatie, aldus de Maranatha Concerten Commissie in een persbericht.

Fundraising is volgens de organisatie belangrijk voor het voortbestaan van het koor, omdat Maranatha een niet-gouvernementele organisatie is die geen subsidie krijgt. Naast het mannenkoor zullen ook het kinder-, jeugd- en vrouwenkoor van Maranatha optreden.

Verder zijn ook het Kwai Kwai Koor uit Klaaskreek en de politiekapel van de partij tijdens het evenement. Het publiek zal genieten van een concert dat qua keuze van zangnummers een beetje verschilt van het bekende Maranatha-repertoire.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen