Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Gewijzigde verkeerssituatie Coesewijnestraat

Verkeerssituatie Coesewijnestraat wordt gewijzigd

10/07/2018 18:47

Verkeerssituatie Coesewijnestraat wordt gewijzigd

Foto: NII  

PARAMARIBO - De afdeling Verkeer van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie, brengt in samenspraak met het Korps Politie Suriname een verandering in de verkeerssituatie op de kruising Coesewijnestraat-Ephraimszegenweg en Rust en Werkweg. Deze verandering gaat zondag in, meldt het NII dinsdag in een persbericht.

Henk Wip, hoofd van de afdeling Verkeer, geeft aan dat er diverse evaluatiemomenten zijn geweest die er uiteindelijk toe hebben geleid dat de verkeerssituatie wordt gewijzigd. Gelet op de situatie in de praktijk is het van belang om de verkeerssituatie aldaar te optimaliseren. Dagelijks blijkt dat enkele weggebruikers de signalen van het verkeerslicht negeren en dat er op bepaalde tijden sprake is van filevorming. De verkeerslichten zullen aangepast worden zodat er sprake kan zijn van een vlotte afwikkeling en bevordering van het verkeer.

Voor nu is de situatie als volgt: het verkeer komend vanuit de Coeswijnestraat (noord) richting Nieuw Weergevondenweg is verplicht links af te slaan. Dat zal vanaf zondag niet meer het geval zijn. Het verkeer mag richting de Nieuw Weergevondenweg gaan en kan er nog steeds linksaf inslaan. Het verkeer dat vanuit de Ephraimszegenweg komt en niet over de Coesewijnestraat richting Latour mag, zal dat vanaf zondag wel mogen. Ook mag het verkeer dan nog steeds rechtsaf inslaan richting Coesewijnestraat (noord).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina