Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 25-jarige overleden na zware aanrijding

25-jarige overleden na zware aanrijding

09/07/2018 21:49

25-jarige overleden na zware aanrijding

 

PARAMARIBO - De 25-jarige mede-inzittende Saneska M. is zondag na een zware aanrijding in het ziekenhuis overleden. Het slachtoffer was zaterdagochtend betrokken bij een aanrijding op de kruising van de Klipstenen-, Keizer- en Domineestraat. Met het overlijden van Saneska M. staat de verkeersbarometer landelijk op 38, aldus de politie maandag op haar website.

Onderzoek wees uit dat het voertuig waarin Saneska M. zat werd bestuurd door de 25-jarige Anuradha L. De chauffeuse reed met het latere slachtoffer en nog een vrouw over de Keizerstraat, gaande richting Zwartenhovenbrugstraat terwijl het andere voertuig reed over de Klipstenenstraat richting Keizerstraat. Op de driehoekskruising negeerde Anuradha L. het verkeerslicht en reed door het rode stoplicht met als gevolg de aanrijding.

Anuradha L. en de twee mede-inzittenden liepen zware verwondingen op en werden afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Na medische behandeling is de chauffeuse heengezonden. De andere autobestuurder kwam met de schrik vrij. Hangende het onderzoek is het rijbewijs van Anuradha L. ingevorderd. De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk. Het ontzielde lichaam van Saneska M. is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina