Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • UPDATE: Zes jongens bevrijd uit grot in Thailand

UPDATE: Zes jongens bevrijd uit grot in Thailand

08/07/2018 11:33

UPDATE: Zes jongens bevrijd uit grot in Thailand

Foto: EPA  

CHIANG RAI - Zes jongens zijn zondag bevrijd tijdens de reddingsactie in de Thaise grot Tham Luang, waarin een voetbalelftal al twee weken vastzat. Naar verwachting worden in de nacht van zondag op maandag Nederlandse tijd meer jongens uit de grot gehaald.

De zes geredde jongens zijn vanuit de grot overgebracht naar een tent waar ze medisch worden onderzocht. Vier van hen zijn inmiddels aangekomen in het ziekenhuis in de stad Chang Rai. Het gaat om de kinderen die in de beste toestand verkeren. Eerder werd gemeld dat deze groep als laatst naar buiten zou komen.

Aan de reddingsactie doen negentig duikers mee. Het gaat om veertig Thaise duikers en vijftig buitenlanders. Voor alle dertien mensen die vastzitten, is een medisch team aanwezig, zodat ze direct na hun bevrijding geholpen kunnen worden. NU.nl

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina