Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Neymar kapot na het verlies

Neymar kapot na het verlies

08/07/2018 08:06

Neymar

Neymar Foto: GETTY  

MOSKOU - Neymar zit stuk na het verlies met Brazilië tegen België in de kwartfinale van het WK. De sterspeler van de 'Seleçao' noemt de 2-1-nederlaag van vrijdag het dieptepunt uit zijn loopbaan.

"Ik kan zeggen dat dit het treurigste moment in mijn carrière is. De pijn is enorm, omdat we wisten dat we de kwaliteiten hadden om het te halen en historie te schrijven", meldt Neymar zaterdag op Instagram. "Het mocht niet zo zijn. Het is moeilijk om nu de kracht te vinden om weer te voetballen, maar ik weet zeker dat God me genoeg kracht geeft. Ik zal hem altijd blijven bedanken, ook na een nederlaag. Zijn weg is beter dan de mijne."

Toch heeft de 26-jarige Neymar vertrouwen in de toekomst. De aanvaller van Paris Saint-Germain kijkt zelfs al met een schuin oog naar het WK van 2022, dat in Qatar zal worden georganiseerd. "Ik ben heel blij om deel uit te maken van deze ploeg en ben trots op alles. Onze droom is voor nu voorbij, maar zit nog altijd in ons hoofd en in ons hart", besluit de aanvaller. NU.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina