Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Buschauffeur overlijdt na hartaanval in verkeer

Buschauffeur overlijdt na hartaanval in verkeer

08/07/2018 06:07

Buschauffeur overlijdt na hartaanval in verkeer

 

PARAMARIBO - De 41-jarige buschauffeur Roberto J. is na een hartaanval overleden achter het stuur. Door de aanval verloor hij controle over het stuur en botste tegen een elektrische mast aan de Nieuw Weergevondenweg, aldus de politie zaterdag op haar website.

Bij aankomst van de politie van Santo Dorp donderdag vertoonde Roberto J. geen teken van leven meer. Een arts stelde een natuurlijke dood vast. Volgens verklaringen van ooggetuigen begon de bus, die met een matige snelheid reed, plotseling over de noordelijke berm van de Nieuw Weergevondenweg te rijden om vervolgens tegen de mast tot stilstand te komen.

De enige passagier die in de bus werd aangetroffen, heeft lichte verwondingen opgelopen en is verwezen naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het ontzielde lichaam van de overledene is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden. Roberto J. wordt niet beschouwd als een verkeersdode.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina