Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Âdïka verhuist naar Nederland

Âdïka verhuist naar Nederland

08/07/2018 17:13 - Van onze redactie

Âdïka verhuist naar Nederland

Foto: Facebookpagina Adika  

PARAMARIBO - De veelbelovende dancehallartieste Âdïka verlaat Suriname voor een beter bestaan in Nederland. Ze geeft op 28 juli een Farewell Concert in Royal Palm Event Venue aan de Van Roseveltkade.

"Vanwege haar studie, ambitie en muzikale carriëre zal Âdïka binnenkort afreizen naar Nederland. Maar Âdïka zou Âdïka niet zijn als ze zou vertrekken voordat ze nog één keer haar liefde voor muziek, het land en vooral haar fans deelt met haar publiek", meldt het management van de artiest op haar Facebookpagina.

Âdïka, die officieel Amani Verwey heet, begon met muziekmaken op haar twaalfde. Geïnspireerd door namen als Rihanna, Kehlani en Big Sean. Haar eerste hit scoorde ze in 2013 met 'Accurate'. Hierna volgen hits als 'Music Turn Up', 'LMLY', 'Work For It' en 'Ruff Gyall'.

In oktober 2016 tekende ze een contract met het Nederlandse platenlabel Top Notch. In april 2017 kwam haar debuut EP 'Eighteen' onder het contract van het label uit. Op de EP staan zeven dancehall tracks waarvoor ze ondere anderen  samenwerkte met Nederlandse topproducers Chievva, Dicey, Krankjoram en Jack $hirak. Naast zingen kan Âdïka ook goed dansen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina