Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man overleden na aanval Braziliaanse bijen

Man overleden na aanval Braziliaanse bijen

07/07/2018 15:34

Man overleden na aanval Braziliaanse bijen

 

PARAMARIBO - De 45-jarige Bidjaikoemar J. is donderdag overleden na te zijn aangevallen door Braziliaanse bijen op een weiland aan de Invejaweg in het ressort Santo Boma. Het slachtoffer probeerde samen met twee anderen enkele koeien te vangen toen hij werd aangevallen door de bijen. Dit meldt de politie zaterdag op haar website.

Bidjaikoemar J. is op het weiland aangetroffen dat ongeveer vierhonderd meter verwijderd is van zijn woning. Hij vertoonde geen teken van leven meer. De man was met ontbloot bovenlijf en zijn hele lichaam vertoonde bijensteken. Volgens de verklaring van een neef van het slachtoffer waren ze met z'n drieën op het weiland om twee koeien te vangen. Op een gegeven moment werden ze aangevallen door de Braziliaanse bijen.

De neef en de andere man renden toen naar voren en keerden na een tijdje terug om naar het slachtoffer uit te kijken. Zij zagen hem niet en konden door de zwerm bijen niet verder, waardoor zij de brandweer inschakelden. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina