Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Amerikaanse met schulden verkoopt zoon

Amerikaanse vrouw met drugsschulden verkoopt zoon

06/07/2018 02:03

De verdachte vrouw Esmerelda Garza

De verdachte vrouw Esmerelda Garza Foto: Nypost.com  

TEXAS - Een vrouw uit Texas wordt ervan verdacht dat ze haar 7-jarige zoon heeft verkocht om een drugsschuld in te lossen. De 29-jarige Esmerelda Garza werd vorige week opgepakt nadat een vrouw tegen de politie had gezegd dat ze het kind voor 2500 US dollar had gekocht.

Volgens het politierapport hadden Garza en haar vriend flinke schulden bij de vrouw. In ruil voor het kind werd de schuld kwijtgescholden, kreeg ze 500 US dollar direct en 700 US dollar als de papieren voor overdracht van de voogdij in orde zouden zijn.

Na een zoektocht van de politie werd het jongetje gevonden. De politie vermoedt dat de vrouw ook bezig was om haar twee dochters, van 2 en 3 jaar oud, te verkopen. NOS.nl 

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina