Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Doden bij schietpartij krantenredactie

Meerdere doden bij schietpartij op Amerikaanse krantenredactie

28/06/2018 17:16

Meerdere doden bij schietpartij op  Amerikaanse krantenredactie

Foto: Reuters  

ANNAPOLIS - Bij een schietpartij op de redactie van een krant in de Amerikaanse stad Annapolis zouden donderdag meerdere dodelijke slachtoffers zijn gevallen. Volgens de plaatselijke politie is het incident nog gaande. De eerste informatie over de schietpartij is afkomstig van The Baltimore Sun, het mediabedrijf dat eigenaar van de krant The Capital Gazette is.

Een woordvoerder van de plaatselijke politie zei dat er meerdere dodelijke slachtoffers zijn gevallen, maar kon nog geen precieze aantallen geven. De verdachte schutter is gearresteerd, maar de politie sluit niet uit dat sprake is van meerdere verdachten. Het gebouw waarin de krant is gevestigd is ontruimd en wordt doorzocht. Er is nog niets bekend over de toedracht van de schietpartij. NU.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina