Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Notch verslikt zich in PVV

Notch verslikt zich in PVV

10/06/2018 20:02 - Frank Finisie

Notch verslikt zich in PVV

 

PARAMARIBO - Notch heeft een misstap gemaakt in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). De koploper kwam zondagavond niet verder dan 1-1 tegen de Politie Voetbalvrienden (PVV), waardoor Robinhood tot op één punt nadert.

PVV kwam in de gelijk opgaande partij in het Franklin Essed Stadion ongelukkerwijs op achterstand. Uit een schot van Juari Miranda, van ongeveer 35 meter afstand, kwam de bal tegen het been van Jimmy Patrick, veranderde van richting, waadoor doelman Harangi Vishrant kansloos was; 1-0.

PVV deed er alles aan om de gelijkmaker te maken, maar de aanvallers waren niet koelbloedig genoeg in de afronding. Daar kwam in de 56ste minuut verandering in. Donovan Dieko nam de bal na een voorzet vanuit links direct op de schoen en deed het net bollen; 1-1.

PVV had de kans met de volle winst naar huis te gaan, maar verzuimde na de gelijkmaker te scoren. Notch, dat na de rust slechts bij vlagen gevaarlijk kwam opzetten, heeft nu 51 punten uit 22 duels. Robinhood, dat in het André Kamperveen Stadion met 4-0 zegevierde over Walking Boyz Company heeft vijftig punten uit 21 wedstrijden.

Notch-coach Leo Brunswijk zei dat er aan de minpunten moet worden gewerkt. Eén daarvan is volgens hem dat de voorhoede te weinig stootkracht heeft. PVV-trainer Raymond Jopoi kampt met soortgelijke problemen. "Wij trainen hard op de afronding, maar het lukt nog niet", klaagde hij.

Overige uitslagen: Inter Moengotapoe - West United 6-2; Transvaal - Voorwaarts 2-0; Nishan '42 - Papatam 5-1; Leo Victor - Botopasi 2-2.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina