Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Hilli Arduin lanceert kindergedichtenboek

Hilli Arduin lanceert kindergedichtenboek

10/06/2018 10:07 - Audry Wajwakana

De schrijfster Hilli Arduin

De schrijfster Hilli Arduin Foto: Hillivertelt.nl  

PARAMARIBO - De schrijfster Hilli Arduin, ook bekend als storyteller, presenteert op 14 juni haar eerste kindergedichtenboek in de bibliotheek van het Cultureel Centrum Suriname (CCS). Het boek is in samenwerking met drukkerij Leo Victor uitgegeven.

Kindergedichtenboek telt in totaal twintig gedichten, allemaal in het Nederlands, voorzien van prachtige gekleurde illustraties van Jurmen Kadosoe. De auteur heeft tal van onderwerpen de revue laten passeren onder meer een schommel, een bal, een hond die dood gaat, sibi busi, de kinderwagen, niemandsland en nog veel meer. De gedichten zijn geschreven vanuit de belevenis van kinderen. "Ik ben ook eens kind geweest, dus ik weet nog best hoe kinderen zich voelen", zegt de auteur.

Hilli Arduin heeft diverse publicaties op haar naam staan. Een waar gebeurd verhaal, korte verhalen, gedichten en kinderboeken. Wat nog in het rijtje ontbrak, was een kindergedichtenboek. Haar kinderboek 'Aboikoni' werd in 2013 tot Het Beloofde Boek van het jaar uitgeroepen. Hierdoor werd Arduin een award toegekend.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina