Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Er moeten meer Lionsclubs komen’

‘Er moeten meer Lionsclubs komen’

10/06/2018 19:02 - Van onze redactie

Jennifer van Dijk-Silos, ex-minister van Justitie en Politie

Jennifer van Dijk-Silos, ex-minister van Justitie en Politie Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - “Er moeten meer Lionsclubs komen, zodat in alle delen van het land er aandacht is voor de noden van de samenleving. Van alle districten heeft alleen Paramaribo er elf, Nickerie één en nu heeft Wanica ook één.” Dit zei Jennifer van Dijk-Silos, president van de eerste Lions Club van Wanica, die dit weekend is geproclameerd, in het Zondagsnieuws van Radio 10.

Lions Club Wanica is al begonnen met het dienen van de samenleving. Eerder deze week werd in samenwerking met het Legers Des Heils en het Bureau Dak- en Thuislozen het project 'Feed the Hungry' uitgevoerd. Het draaide om het uitdelen van maaltijden en voedselpakketten. Lions Club Wanica heeft afgesproken met het  Legers Des Heils om iets structureler te doen. Gedacht wordt aan onder andere het verbeteren van de gaarkeuken.

Van Dijk-Silos is uit een groep van 28 mensen gekozen. Dit vanwege haar rijke ervaringen als ex-Lion. Ze was twee keer president van een club geweest. "Voor de club van Wanica was het wel makkelijk om een ex-president weer te hebben als president", stelde ze. De Lions Club Wanica, die al is toegetreden tot de Lions Club International wilt zich vooral op sociaal gebied gaan inzetten.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen