Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bewoners Coesewijnestraat benieuwd

Bewoners Coesewijnestraat benieuwd naar herziening

10/06/2018 15:46 - Merredith Bruce

Bewoners Coesewijnestraat benieuwd naar herziening

 

PARAMARIBO - Buurtbewoners in de omgeving van de Coesewijnestraat, Rust en Werkweg en de Ephraïmzegenweg kijken vol verwachting uit naar de aangekondigde verkeersaanpassingen op desbetreffend kruispunt.

Ruim een maand nadat enkele van hen via een petitie aan het Ministerie van OWT en C hun beklag hebben gedaan over de gewijzigde verkeerssituatie die volgens hen tot ongemak leidt, heeft de afdeling Verkeer besloten om de situatie te herzien. Afdelingshoofd Henk Wip heeft donderdag aan de DWT gezegd dat er binnenkort aanpassingen getroffen zullen worden voor een vlottere afhandeling van het verkeer.

Tegenover Bakana Tori op SRS zei het afdelingshoofd vrijdag dat het de bedoeling is om het weer mogelijk te maken dat verkeer komende vanuit de Coesewijnestraatrechtdoor naar de Nieuwweergevondenweg kan. Verkeer vanuit de Ephaimszegenweg zal weer richting de Rust en Werkweg kunnen. Dat kan sedert februari niet meer wat tot nu toe zo is.  De gevoelens van de buurtbewoners worden bij de op handen zijnde herziening meegenomen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina