Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tekisha Abel terug met nieuwe single

Tekisha Abel terug met nieuwe single

09/06/2018 22:33 - Shanavon Arsomedjo

Tekisha

Tekisha Foto: R Chan  

PARAMARIBO - Tekisha Abel is na een jaar terug in de muziekscene met het lied ‘Suriname’. Alhoewel meerdere artiesten schrijven over de liefde voor hun vaderland, blijft dit onderwerp een onuitputtelijke bron van inspiratie. Het laatste nummer van de zangeres is vorig jaar uitgebracht met Benjamin Faya en het heet ‘If Only You’.

"Ik heb in mijn leven heel veel gereisd, maar heb toch steeds weer de drang gehad terug te komen naar mijn geboorteland. Hier voel ik mij hoe dan ook het prettigst." Abel is ruim een jaar voorgoed terug in Suriname. "Ik zal af en toe weg gaan, maar dan voor korte duur."

Ondanks dat zij het heel goed heeft gehad in andere landen, is Suriname toch de enige plek waar zij de warmte ontvangt die zij gewend is. Hoeveel geklaag er ook is over de huidige situatie en discriminatie, zij waardeert Suriname toch ver boven andere landen. Na 'Suriname' komen dit jaar nog twee nummers uit van Tekisha Abel.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen