Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Transvaal neemt tweede plek over van Robinhood

Transvaal neemt tweede plek over van Robinhood

08/06/2018 22:26 - Marinio Balsemhof

Transvaal neemt tweede plek over van Robinhood

 

PARAMARIBO - Transvaal heeft vrijdagavond goede zaken gedaan in het Franklin Essed Stadion. De ploeg won dankzij doelpunten van Ivenzo Comvalius en Urano Morris met 2-0 van Voorwaarts en verdreef hiermee Robinhood van de tweede plaats. Echter, de rood-groenen moeten zondag nog aantreden tegen Walking Boyz Compagny (WBC) en hebben twee wedstrijden minder gespeeld dan hun aartsrivaal.

Voorwaarts die in de vorige ronde nog een goede wedstrijd tegen Robinhood speelde, maakte een minder goede indruk. Voorwaarts-coach Werner Blackson schrijft het slechte spel toe aan het gebrek aan concentratie. Hierdoor kon de ploeg het goede spel niet voortzetten. Ondanks dat Transvaal beter speelde, kregen beide ploegen goede kansen om te scoren. Maar alleen Transvaal zette de kansen om in doelpunten.

Transvaal-coach Raymon Mannen is blij met de overwinning maar ontevreden over het spel van zijn ploeg. Hij hoopt dat zij in het weekend nog op de tweede plek staan. "Wij hopen dat WBC zondag een goede dag heeft en Robinhood fouten maakt", zegt hij. De coach wijst erop dat zijn team volgend week tegen Robinhood moet voetballen. "Dan moeten wij daar toeslaan, zodat wij niet afhankelijk zijn van het resultaat van anderen."

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina