Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee personen gedood bij roofoverval

Twee personen gedood bij roofoverval

07/06/2018 18:04 - Van onze redactie

Het voertuig dat werd beschoten door de rovers. Twee personen lieten daarbij het leven.

Het voertuig dat werd beschoten door de rovers. Twee personen lieten daarbij het leven. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een man en een vrouw hebben donderdagmiddag het leven gelaten bij een gewapende roofoverval aan de Krakaweg in het district Para. De rovers stopten het voertuig van de slachtoffers en begonnen plotseling op hen te schieten. De vrouw die de auto bestuurde liet daarbij ter plekke het leven terwijl de man op weg naar de Spoedeisende Hulp overleed.

De slachtoffers gingen richting Zanderij toen ze door onbekenden in een terreinwagen werden aangemaand te stoppen. Toen ze stopten begonnen twee gewapende mannen te schieten op het voertuig. Drie van de vier inzittenden werden daarbij geraakt. Twee van hen lieten het leven. Onder bedreiging vroegen de rovers naar geld en goud en doorzochten het voertuig.

Het is vooralsnog niet bekend wat buit is gemaakt. De rovers vluchtten na hun daad weg. Hun voertuig werd kort hierna verlaten aangetroffen te Matta. Het motief voor deze roofoverval is nog onbekend. De politie van Zanderij heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen