Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Surinamers naar Caribisch songfestival

Surinamers naar Caribisch gospelsongfestival

07/06/2018 20:24 - Tascha Samuel

Een deel van de delegatie die Suriname zal vertegenwoordigen op het Caribbean Gospel Songfestival.

Een deel van de delegatie die Suriname zal vertegenwoordigen op het Caribbean Gospel Songfestival. Foto: Tascha Samuel  

PARAMARIBO - Een delegatie van acht personen is donderdag afgereisd naar Curaçao om Suriname te vertegenwoordigen op het Caribbean Gospel Songfestival. De delegatie wordt geleid door de bekende zangeres en vocal coach Heliante Redan. Het festival dat zaterdag plaatsvindt wordt gehouden in de grote zaal van de World Trade Center.

"Op zich is de focus hetzelfde. Ik train de groep om het hoogste te halen. Maar het is elke keer weer een andere groep, we zingen andere nummers en de 'tegenstanders' zijn ook andere mensen. Dus het is steeds toch een beetje anders. Maar we zijn vooral enthousiast en gaan met veel passie en voortvarendheid het festival tegemoet", zegt Redan lachend.

De SS Music Art Foundation van Redan vertegenwoordigt Suriname samen met lokale artiesten al drie jaar op dit festival. Dit jaar zijn meegegaan: Soelami Starke (pr) , Regina Haakmat, Merville Vreden, Giora Sempai -Ajowna, Joyce Weltevreden-Brathwaite (allen zangeressen) en de managing director tevens vocal coach Redan.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina