Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Odesur: Sunayna Wahi niet in de prijzen op 200 meter

Odesur: Sunayna Wahi niet in de prijzen op 200 meter

07/06/2018 17:15 - Terence Oosterwolde

Odesur: Sunayna Wahi niet in de prijzen op 200 meter

Een teleurgestelde Sunayna Wahi ligt op de baan na haar race. Foto: Marciano Zalman  

PARAMARIBO - Sunayna Wahi is donderdag als zes geëindigd op de 200 meter sprint tijdens de voorlaatste dag van de elfde Zuid-Amerikaanse Spelen in Bolivia. Ze klokte 24,15 seconden.

In Estadio de Atletismo GAMC in Parque La Torre ging het goud naar de Braziliaanse Vitoria Cristina Silva Rosa, die na 22,87 seconden over de finish ging. Zilver en brons werden bemachtigd door de Ecuadoriaanse Angela Micolta (23,07) en Nercely Soto Soto van Venezuela (23,11).

Wahi kwam na een zwaar vermoeiende reis en vertragingen pas woensdagochtend in Cochabamba aan en heeft amper tijd gehad zich aan te passen. Ook zat ze donderdagochtend al in het stadion toen de organisatie besloot de series te schrappen, omdat er slechts acht deelnemers waren in plaats van tien.

Met deze race is er een einde gekomen aan Surinames deelname aan de Odesur, die vrijdag wordt afgesloten. Het Surinaams Olympisch Comité had dertien spelers afgevaardigd naar Bolivia. Zwemmer Renzo Tjon A Joe (goud en brons) en atleet Miguel van Assen (goud) wonnen eremetaal.

De resterende sporters, coaches, sportjournalist Marciano Zalman en delegatieleider Desiré Eendragt zouden zondag terug moeten zijn. Echter laat Zalman weten dat de delegatie van de SLM kreeg te horen dat de terugreis niet meer op die dag kan. De groep zal drie dagen doorbrengen in Belém en is dan 14 juni in de avonduren terug.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina