Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Condor weer vrouwenvolleybalkampioen

Condor weer vrouwenvolleybalkampioen

07/06/2018 01:09 - John Zaalman

Het kampioensteam van Condor.

Het kampioensteam van Condor. Foto: Jason Leysner  

PARAMARIBO - Condor heeft zijn zevende opeenvolgende kampioenschap in de vrouwenhoofdklasse van de Surinaamse Volleybalbond bemachtigd. Yelyco heeft de huid woensdagavond duur verkocht, maar kon een clean sweep niet voorkomen. Condor won de derde finalewedstrijd in een goed gevulde Ismay van Wilgen Sporthal in vijf sets: 23-25, 26-24, 25-19, 22-25, 15-10.

Het kampioenspunt kwam van de hand van Sandrina Hunsel. "Ik ben trots op mijn teamgenoten. Onze kracht zat in de teamgeest", zegt Hunsel. Coach Eric Aikman vindt het goed dat Condor ondanks alles toch de beste is. "Yelyco was geweldig. Ze hebben alles gegeven, maar mijn spelersgroep is gewoon geweldig. Zeven jaar op rij kampioen zegt wel wat." Tegenhanger Fenno Misiedjan is niet teleurgesteld. "We hebben alleen niet voldoende strijd geleverd. Condor was beter vandaar dat we ze ook feliciteren", aldus Misiedjan.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina