Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Odesur: Gedeelde veertiende plek Jagernath 10m air pistol

Odesur: Gedeelde veertiende plek Jagernath 10m air pistol

06/06/2018 17:39 - Terence Oosterwolde

Odesur: Gedeelde veertiende plek Jagernath 10m air pistol

Sahil Jagernath (r) krijgt instructies van zijn coach Rudy Cheu-Choi (l). Foto: Marciano Zalman  

PARAMARIBO - De elfde Zuid-Amerikaanse Spelen in Bolivia zitter erop voor Sahil Jagernath. Hij sloot zijn internationale vuurdoop woensdag af met een gedeelde veertiende plek op het onderdeel 10 meter air pistol.

Tegen de meegereisde sportjournalist Marciano Zalman zei coach Rudy Cheu-Choi dat zijn pupil "heel slecht" heeft geschoten. Waar dat aan heeft gelegen wist hij niet. "Als Sahil zijn normale score had gemaakt zoals hij dat gemiddeld doet in Suriname dan was hij makkelijk in de finale gekomen", aldus Cheu-Choi.

Van de officiële website van de Odesur is af te leiden dat de zeventienjarige Jagernath met 543 punten eindigde. Ook David Munoz van Panama haalde dat aantal punten. Er deden zestien man mee aan dit onderdeel van wie de Braziliaan Julio Almeida met 579 punten als beste over ging naar de finale.

In de eindstrijd bleek de Peruviaan Marko Zevallos de beste te zijn. Met 231,7 punten veroverde hij de Odesur-titel. Zilver en brons gingen naar Yautung Córdova van Ecuador en Almeida met respectievelijk 230,9 om 211,5 punten. De 29-jarige Zevallos had dinsdag zilver in de wacht gesleept op het onderdeel 25 meter rapid fire. Jagernath was op dat nummer twaalfde (laatste) geworden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina