Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Henk van Vliet wint communicatie-award

Communicatieman van het jaar: Henk van Vliet

26/05/2018 21:07 - Van onze redactie

Henk van Vliet

Henk van Vliet Foto: CCPR  

PARAMARIBO - Henk van Vliet is vrijdag in TBL Cinemas uitgeroepen tot communicatieman van 2017-2018, tijdens de ‘communication awards ceremony’ van het communicatiecongres van het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR).

"Al 52 jaar zit ik in het vakgebied, ik ben 70 jaar en het is de eerste keer dat ik een erkenning krijg voor mijn bijdrage in de mediabranche", zei Van Vliet zeer geëmotioneerd na ontvangst van de award, aldus CCPR in een persbericht.

De award voor de beste slogan ging naar taxicentrale 1660: 'Kleuren kunnen niet praten, maar die gele zie je in alle straten'. Lolo mi boto van de SLM werd gekroond met de award voor de beste tv-commercial. De award voor de journalist van het best geschreven stuk 'Tien jaar' ging naar Ivan Cairo. Columnist van het jaar werd Sharda Ganga, met de bijdrage 'Speciale maand'.

De participanten van het communicatiecongres waren tevreden met het eindoordeel van de jury die nogmaals het bedrijfsleven heeft opgeroepen om hun personeel en/of organisatie op te geven voor de verschillende categorieën van de communicatie-awards.

Juryvoorzitter Robby Rijssel zei: "Het is uw manier om uw mensen te erkennen en na te gaan hoe ver u bent met de communicatie van uw organisatie". Alle mediahuizen, commerciële bedrijven, non-profit- en andere organisaties kunnen meedingen naar een communicatie-award.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina