Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lid BID-team vast in zaak bagagecontainer

Lid BID-team aangehouden in drugszaak luchthaven

17/05/2018 10:54 - Van onze redactie

Lid BID team aangehouden in drugszaak Luchthaven

 

PARAMARIBO - Een lid van het Bestrijding Internationale Drugs-team (BID-team), werkzaam op de luchthaven, is onlangs aangehouden en in verzekering gesteld. De politieagent C.V. kwam in beeld bij het onderzoek waarbij op 8 april in de dubbele bodem van een bagagecontainer 55 pakken drugs werden ontdekt.

Eerder meldde de politie via haar website dat er vijf personen waren aangehouden waarvan er drie in verzekering werden gesteld. Deze drie personen zijn medewerkers van de luchthaven. Het is vooralsnog onduidelijk of er meer aanhoudingen op komst zijn. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de afdeling Narcotica Brigade.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina